Autót vásárolna, de nincs elég pénze?

Van gépkocsija és pénzre lenne szüksége? (viszhitel)

Vereslízing

Autó hitel, kölcsön autó bérlés

Gépjármű fedezet mellett nyújtott hitel

A személyi hitel általában kisebb összegű, rövidebb futamidejű, fedezet nélküli szabad felhasználású hitel. Az autófedezetes hitel azonban egy jóval kedvezőbb kamatozású szabad-felhasználású gyorskölcsön, ahol a hitel fedezetét a hiteligénylő tulajdonában lévő autó képezi. Az autó továbbra is a hiteligénylő birtokában marad, így azt ugyan úgy használhatja, mint ahogy korábban tette.

Az autófedezetes hitel Önnek akkor javasoljuk személyi hitel helyett, ha nagyobb összegre (minimum 300.000 Ft) van szüksége, és rendelkezik egy saját tulajdonú autóval.

Amennyiben gépjárművel rendelkezik, s megszorult, vagy befektetni szeretne csupán, válassza ezt a típusú gyorshitelt. A személyi hitelnél lényegesen kedvezőbb feltételei miatt egyre népszerűbb ez a fajta jelzáloghitel jellegű gyorshitel konstrukció. A felvehető minimum hitelösszeg 300.000Ft, de hogy ezt a minimumot megkapjuk, az autó EUROTAX értékének legalább 500.000Ft-ra kell rúgnia.

A hitelbírálathoz csak az Ön személyes okmányainak másolatára van szükség, s a jövedelme valamilyen módú igazolására. Lehet ez APEH jövedelemigazolás, munkáltatói igazolás, de akár bankszámlakivonat is. Általában 24 órán belül kapunk egy bírálati eredményt, s ha ez pozitív, az autó szemléje (független állapotfelmérés, mely nem műszaki felmérés, csak a karosszéria épségét és az extrákat jegyzik fel) után a végleges bírálat után már aláírható a hitelszerződés. Az okmányirodai sorban állással nem kell foglalkoznia, ezt is elintézzük Ön helyett. Mindössze egy elidegeníthetési opció bejegyzése kerül az autóra. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy amíg ez az opció él, nem eladható az autó (mint a hagyományos jelzáloghitelek esetében is). Amint rendezve lett a teljes gyorshitel tartozás, a bank kiállít egy opció-törlő iratot, ennek segítségével visszaszáll a tulajdonosra ez a jog is.

Miért érdemes ezt választani röviden:

HITELIGÉNYLÉS DOKUMENTUMAI

EUROTAX adatlap

Meghatalmazás adatlap

Munkáltatói igazolás (magyar)

Munkáltatói igazolás (angol)

Munkáltatói igazolás (német)

Nyilatkozat bankszámláról átutaláshoz

Nyilatkozat bankszámláról kp

Aláírási címpéldány

Aláírási címpéldány

Illetékmentesség

Aláírási címpéldány MM

Aláírási címpéldány HG


visitor stats